Electrostimulator muscular Medifit MD-551

Electrostimulator muscular Medifit MD-551
 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_md551
Acest produs este momentan indisponibil
160,00 RON

TVA inclus

Stoc indisponibil momentan

 
Electrostimulatorul MD551 este dotat cu diverse programe memorate in microprocesorul care...Mai multe
Informații produs "Electrostimulator muscular Medifit MD-551"

Electrostimulatorul MD551 este dotat cu diverse programe memorate in microprocesorul care controleaza si gestioneaza trimiterea celor mai adecvate impulsuri pentru fiecare program in parte si care gestioneaza modulatia frecventei impulsurilor intr-un mod complet automat. EMS MD551 dispune de diverse programe de antrenare (vizualizate pe display cu literele ABCDEFGH ), utilizabil pentru propriile exigente personale. Fiecare program a fost creat pentru a stimula o zona determinata a corpului iar impulsurile se succed pentru a dezvolta determinate caracteristici musculare, ca elasticitatea si rezistenta musculara pentru a obtine in timp scurt muschi antrenati si tonifiati. Durata programelor unice a fost fixata la 15 minute pentru a putea stimula diverse parti ale corpului zilnic. Fiecare program detine frecvente de stimulare determinate (hertz) care dezvolta si stimuleaza atat fibrele musculare de tip lent cat si pe cele rapide. Fiecare tip de fibra cere un stimul specific pentru a se contracta si relaxa. Programele prezentate in EMS MD551 respecta acest principiu general. Intensitatea contractiei musculare poate fi modificata din meniu utilizand cu grija potentiometrele corespunzatoare. Mai exact, puteti seta gradul de contractie musculara pe care il preferati si sa-l modificati chiar in timpul functionarii unui anume program ales.

Electrostimulatorul MD 551 va ajuta sa:

  • imbunatatiti tonusul tesuturilor;
  • cresteti rezistenta musculara;
  • cresteti capacitatea de relaxare musculara;
  • definiti diversele grupe musculare;
  • stimulati reducerea particulelor de grasime localizata;
  • obtineti o actiune antalgica, antiinflamatorie si antidureroasa;
  • obtineti o forma atletica optima;
  • recuperati tonusul muscular dupa traume de diverse origini;
  • accelerati timpii de reabilitare motorie.

Electrostimularea musculara este o gimnastica pasiva de utilizare usoara si se poate folosi si dupa o zi lunga de lucru. In functie de nivelul de putere, de program si de timpul de electrostimulare folosite, utilizatorul percepe o senzatie de oboseala de intensitate medie, ceea ce indica antrenamentul efectiv executat.

Link-uri către "Electrostimulator muscular Medifit MD-551"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Electrostimulator muscular Medifit MD-551"
Ultimele vizualizate